Изберете страница

Общи условия за ползване и информация за онлайн поръчки  

Клиент е всяко физическо лице или юридическо лице, което използва услугите на Оптика Бютифул Вижън.

Предоставени услуги:

-Предоставен достъп през уеб браузър до информацията от този сайт.

-Създаване и персонализация на собствен акаунт чрез регистрация, която дава възможност за осъществяване на поръчка.

 Политиката на поверителност и правилното съхранение на вашите данни са сред нашите приоритети и поради тази причина,  не бихме предоставили ваша лична информация и данни на трети лица.

За нуждите и функционалността на този сайт, фирмата записва ваша информация във следните случаи:

Информация при регистрация:

При регистрацията си на www.beautiful-vision.com вие споделяте лична информация /като например IP адрес, име, потребителско име, парола, информация/, която се съхранява на нашите сървъри. Публичността на част от предоставената от Вас информация можете да контролирате през настройките на профила си.

Информация от браузър:

Браузърите които ползвате ни изпращат информация, която ние можем да запишем за нуждите на функционалността на този сайт, като например тип и език на браузър, дата и час на регистрация, IP адрес. Тези данни не се предоставят на трети лица.

Предоставените данни и имейл при записване  не се предоставят под никаква форма на трети лица.

-Покупка на продукт от сайта или изпълнение на индивидуална поръчка включваща изработка по индивидуално зададени параметри и стойности и прикачена рецепта.

-При осъществяване на поръчка онлайн, клиентът заявява желание да получи определена стока или услуга от Оптика Бютифул Вижън срещу заплащане.

При закупуване на определен продукт или услуга по индивидуално зададени параметри , над 200 лв.  е необходимо предварително заплащане на сумата по банкова сметка.

При поръчка на диоптрични очила задължение на клиента е да въведе коректни и верни данни за диоптрични стойности и да прикачи рецепта.

 При поръчка на оптични стъкла на склад  в България – доставка  от 1 до 3 работни дни.

При поръчка на оптични стъкла – по поръчка доставка от 3 до 5 работни дни.

При направена поръчка над 80 лв.транспортните разходи са за сметка на Оптика Бютифул Вижън.

Всички посочени цени са в български лева с включен ДДС.

 Оптика Бютифул Вижън събира и обработва лична информация на потребители, единствено с цел коректно реализиране на направена онлайн поръчка. Предоставените при записване имейл и данни не се предоставят под никаква форма на трети лица. Вашите данни в системата са напълно защитени и няма да бъдат споделяни с никой!С приемането на настоящите общи условия за ползване, потребителят се съгласява личната му информация да бъде използвана за осъществяване на онлайн поръчка,

 

Отказ или връщане на доставена поръчка

Съгласно закона за защита на потребителите ЗЗП чл. 55 имате право да върнете или замените закупен продукт в рамките на 14 работни дни от датата на закупуване. Върнатият продукт трябва да е в изряден търговски вид, без следи от употреба или драскотини, придружен с касовата бележка или фактура.

При отказ или връщане на доставена поръчка на очила с изработени индивидуални диоптрични стойности се възстановява само пълната стойност на диоптричната рамка.

Транспортните разходи за връщане на закупен продукт са за сметка на купувача. 

Можете да върнете закупен продукт като го изпратите по куриер с опция плащане при доставка.

Ако сте заплатили сумата по банков път,сумата ще Ви бъде възстановена по банковата сметка .

Плащане

Можете да заплатите поръчката си:

– Наложен платеж ,при доставка на поръчката, заплащате на  куриера.

  -По банков път по сметка в Сибанк  ЕАД

BG03BUIB98881043632900  BIC BUIBBGSF

Рекламации  

Всички стоки, които предлагаме са предоставени от официални представители и имат нужните документи и сертификати. Гаранционен период за съответен период от време, имат само тези продукти на които изрично е упоменато това. Всички предлагани оптични стъкла/ оптични лещи/ имат 2 или 3 годишен гаранционен период в зависимост от продукта,ако даден продукт е  получен с дефект или проявени в гаранционния срок други фабрични дефекти. При констатиран дефект, закупената стока се връща, подменя и доставя до клиента за наша сметка.Оптичните стъкла/ оптични лещи/ с дефект се подменят или се предават за оглед на съответната фирма представител.

Моля имайте предвид – оптични лещи, чиито дефекти са възникнали в последствие на неправилна употреба  не се подменят .Инструкции за употреба има към всички продукти с гаранция.

При отказ от поръчка или връщане на закупена стока, платената сума се възстановява по посочена от Вас банкова сметка .

Всички посочени цени са в български лева с включен ДДС.

Оптика Бютифул Вижън си запазва правото да извършва промени в настоящите общи условия за ползване, като своевременно уведоми своите потребители за направените промени.

Ако имате въпроси относно информацията за ползване на онлайн магазина ,общите условия , избор на рамка или оптични стъкла не се колебайте да се свържете с нас .

Pin It on Pinterest

Share This